ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ολοκληρωμένες Λύσεις πληροφορικής
Η ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και η διασύνδεση παλαιότερων συστημάτων με δικτυακούς τόπους και back-end συστήματα, αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας για μια σύγχρονη εταιρία.
Η HyperOn Group με εμπειρία σε μια σειρά από τεχνολογίες, μπορεί να σας εξασφαλίσει την βέλτιστη λύση για την υλοποίηση σωστών και λειτουργικών συστημάτων, απέναντι σε κάθε πρόκληση διασύνδεσης των συστημάτων σας. Τέτοια συστήματα μπορεί να είναι:

Κατασκευή εταιρικών portals και διαδικτυακών κοινοτήτων (forum).
Κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων και συστήματα ηλεκτρονικών συναλλαγών (e-Commerce).
Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS).
Συστήματα οργάνωσης και διαχείρισης εταιρικών προϊόντων και αγαθών (ERP).
Ανάπτυξη εξειδικευμένων μηχανών αναζήτησης και META-engines (semantic web, meta crawlers και feeders).
Ανάπτυξη υπηρεσιών τηλε-εκπαίδευσης (e-learning).
Προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων με αποτελεσματικό marketing (email και sms campaigns)
Media streaming εφαρμογές (Video-on-demand)
Online προώθηση και προβολή μέσω βελτιστοποίησης θέσης (SEO).


Web Development

Το internet πλέον βρίσκεται παντού και οι πελάτες μπορούν πλέον να έρθουν από παντού και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας (ή της νύχτας) Η ανάπτυξη λοιπόν εξειδικευμένων κατά παραγγελία δικτυακών εφαρμογών, ιστοχώρων (websites), διαφόρων προδιαγραφών και χαρακτηριστικών ανοίγει νέους ορίζοντες.
Για την HyperOn Group, η δημιουργία ενός δικτυακού τόπου για την επιχείρησή σας, έχει σκοπό να σας δώσει ένα κερδοφόρο εργαλείο που θα τη βοηθήσει να:

αυξήσει την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων σας, των υπηρεσιών σας, αλλά και της ίδιας επιχείρησής σας.
αναδείξει το κύρος της επιχείρησής σας.
παρέχει δυνατότητα ηλεκτρονικού εμπορίου χωρίς εδαφικούς περιορισμούς και ωράρια λειτουργίας.
παρέχει διαρκής ενημέρωση των καταναλωτών.
σας δημιουργήσει νέες επιχειρηματικές επαφές.
προσφέρει παροχή πληροφοριακής υποστήριξης σε πελάτες και προμηθευτές.

Η HyperOn Group, με τεχνογνωσία, υπευθυνότητα και με συνεχή ανάπτυξη σε νέους κλάδους, όπως το διαδικτυακό marketing, είναι σε θέση να δημιουργήσει ή να αναβαθμίσει την υπάρχουσα ιστοσελίδα σας και να υποστηρίξει μια αποτελεσματική παρουσία και προώθηση της εταιρία σας στο διαδίκτυο.
Οι εξελίξεις στο διαδίκτυο είναι συνεχείς και αποτελούν πρόκληση για κάθε είδους επιχείρηση....


Web Design

Η HyperOn Group αναλαμβάνει υπεύθυνα τη μελέτη, το σχεδιασμό, και την ανάπτυξη του Website σας λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις, ανάγκες και στόχους της επιχείρησής σας, όπως:

Σε ποιούς απευθύνεται το website σας;
Ποιοί είναι οι βραχυπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι του website σας;
Το κοινό στο οποίο απευθύνεστε και κατά πόσο είναι έμπειρο με online συστήματα.
Ποιοί είναι οι ανταγωνιστές σας και πως αυτοί χρησιμοποιούν το διαδίκτυο;

Η επιχείρησή σας είναι μοναδική, γι' αυτό και εμείς σχεδιάζουμε και δημιουργούμε την επαγγελματική παρουσία και προβολή σας στο διαδίκτυο βάση αυτής της μοναδικότητά σας.


Hosting και Υποστήριξη

Υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων στο χώρο του διαδικτύου σε όλο το φάσμα των αναγκών μιας επιχείρησης, σε αξιόπιστους και ασφαλείς servers.
Η HyperOn Group, αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα της αδιάλειπτης και συνεχούς λειτουργίας και online προβολής σας, σας παρέχει επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες υποστήριξης, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα.Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η HyperOn, με μια ομάδα έμπειρων στελεχών τα οποία έχουν εργαστεί σε μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών πληροφοριακών συστημάτων και εταιριών, μπορεί να σας εξασφαλίσει ότι θα αναλύσει και θα υλοποιήσει τόσο το τεχνικό, όσο και το κομμάτι της διαχείρισης έργου (project management) για πολύπλοκα έργα και σε ένα μεγάλο εύρος τεχνολογικών τομέων. Επίσης, το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών της σε μια πληθώρα προηγμένων τεχνολογιών μπορεί να σας προσφέρει άμεση κάλυψη σε στελεχιακό δυναμικό. Μπορείτε έτσι να καλύψετε τις προσωρινές (ή μη) ανάγκες σας, σε έμπειρο προσωπικό για την υλοποίηση των υπηρεσιών σας.


 
 
  HyperOn Group email: info@hyperongroup.com